Om ETO cycling - Hvorfor gør vi som vi gør?

Vores filosofi

“It is by riding a bicycle that you learn the contours of a country best, since you have to sweat up the hills and coast down them. Thus you remember them as they actually are, while in a motor car only a high hill impresses you, and you have no such accurate remembrance of country you have driven through as you gain by riding a bicycle.”
-En macho stoisk fortolkning af den romerske digter Horats "Carpe Diem" af Ernest Hemingway

Et budskab som cykelverdenen i særdeleshed har taget til sig og udlever til sit bedste. Ud på cyklen og nyd livet.

Vores vision

Vores vision er at hjælpe dig til at være bekymringsfri, i hvert fald mens du er plantet i sadlen, og hvordan har vi tænkt os at gøre det?
Vi er overbevist om, at for at kunne nyde din cykeltur fuldt ud, er ved ikke at tænke på din cykel. Det betyder blandt andet at din cykel skal være indstillet korrekt og du skal være komfortabel. Med tiden håber vi på at kunne vise alle hvor lidt det kræver at opfylde de to ting. 

Vores mission
For at give dig muligheden for virkelig at kunne nyde dine ture, kræver det først og fremmest at udstyret er i orden. Det nytter derfor ikke noget at cyklen er forkert, er for tung eller ulirens.
Vi hos ETO har derfor sat os for at afhjælpe lige præcis de problemer, ved at lave produkter som opfylder følgende:
Pålidelige - Det skal være holbart for at inspirere selvtillid på cyklen og mindste belastning på klimaet, ved at holde i mange år.
Let indstillelige - Det skal være nemt at tilpasse til en hver rytter, for at vi ikke kører rundt på cykler der ikke står præcist indstillet.
Letvægt - Cykler og dele bliver lettere og lettere, og det bliver hele tiden billigere at fjerne et par gram og den er vi med på.
Funktionelt - Det er en cykeldel, det skal være nemt at installere/bruge. Vi skal ikke gøre montering af en frempind til en IKEA-test.
Hamrende lirens - Det burde sige sig selv, men det nytter simpelthen ikke noget at køre rundt på en grim ged.

Send os en besked