Vores egen ETO Performance serie

Vores egen ETO Performance serie

ETO Performance serien

Hvorfor?

I forbindelse med opstarten af ETO Cycling har vi valgt at få produceret vores helt egne produkter. Faktisk kom idéen lige netop ud fra at vi ønskede at have en serie af produkter, som vi kunne kalde vores egne og som vi kunne præge i den retning, som vi synes de skulle have. Som f.eks. vores ETO performance frempind, her har vi lavet en frempind som er vridsikker, men stadig har en god stødabsorbering. 

Grundstenen

For at give serien de ønskede egenskaber kræver det flere ting.
Først skulle vi finde designs, som vi synes kunne leve op til vores visuelle forventninger og som samtidig kunne produceres efter vores ønsker, og det puslespil er ikke nemt! Ingen af os er ingeniører, vi er cykeltosser. Vi måtte derfor gå en smule på kompromis og vælge et eksisterende designs hos vores leverandør, som vi kunne få lov at stille vores performance krav til.

Opbygningen

Vi ville have en serie af produkter som er stive og flexible, men kun på de rigtige steder. Det kan kun opnås ved at bruge flere slags carbon fibre, som skal styrke produktet på de rigtige steder, men samtidigt give mulighed for et lille flex andre steder. Så var spørgsmålet hvor meget der skulle til af forskellige fibre og hvordan de skulle ligge, og det krævede test. For os var det ikke nok at hvert produkt performede godt, men vi skulle også have et samspil mellem dem.

Du kan læse om vores valg af carbon her.

Design

Æstetisk, top lirens og diskret

Prøv selv at tage et kig på vores ETO Performance sadelpind

Tilbage til blog

Performance serien