Vingegaard effekten

Vingegaard effekten

Har du fået smag for cykling under Corona krisen?

Under Corona krisen har der været en stigende interesse for at cykle, og det har bl.a. ført til en stigning i salget af cykler og cykeldele. Det er ikke overraskende, at mange har fået smag for at cykle, da det er en aktivitet, der både er sund for krop og sjæl, og som kan gøres alene eller sammen med andre.

Hvorfor er der cykelfeber?

Der er flere årsager til, at der er blevet mere fokus på cykling. For det første er det en sund og billig måde at komme fra A-B på. For det andet er det en aktivitet, der kan gøres alene eller sammen med andre (men på afstand), og det er særligt vigtigt, at man kan få motion i disse corona-tider. Endelig er det en aktivitet, der giver en masse glæde, og som kan bruges til at opleve verden på en anden måde. I dag kan man også godt snakke om Vingegaard-effekten, efter danske Jonas Vingegaard jo vandt årets tour, hvilket inspirerer andre til at hoppe på cyklen.

Hvordan kan du få glæde af cykling?

Cykling er en aktivitet, der er god for både krop og sjæl. Cykling styrker både din kondition og dine muskler, og det er en aktivitet, der kan gøres af alle. Cykling er også en aktivitet, der giver en masse glæde, og som kan bruges til at opleve verden på en anden måde. Der er flere og flere, der har fået smag for at cykle, og der er derfor også flere og flere, der søger efter gode råd og vejledninger. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du kan komme godt i gang med at cykle.

Sådan kommer du godt i gang med at cykle

Der er flere ting, du skal have styr på, når du begynder at cykle. For det første er det vigtigt, at du har en god cykel. En god cykel er en, der passer til dine behov, og som er i god stand. Du skal også have det rette udstyr, og her er det især vigtigt, at du har en god cykelhjelm. Når du har styr på din cykel og dit udstyr, så er det tid til at komme i gang med at cykle. Det er en god idé at starte stille og roligt ud, og gradvist bygge din kondition op. Når du føler dig klar, kan du begynde at cykle længere ture, og måske endda deltage i en cykelløb.

Husk nu at få indstillet cyklen

I forbindelse med at du får kørt mere og mere på cyklen, så vil du unægtelig opdage at små justeringer kan gøre en verden til forskel for din komfort, så husk nu at få gjort noget ved det inden skaderne begynder at melde sig. Det kræver ikke meget at få tilpasset cyklen, så få det nu gjort.

Se vores guide til korrekt indstilling af din cykel

Tilbage til blog

Performance serien