En korrekt indstillet cykel inspirerer selvtillid

Cykelkøbet - De første opgraderinger

Nu er du kommer i gang med at cykle og har måske allerede kørt i nogen grupper med andre ryttere og det er stille og roligt begyndt at gå op for dig hvor dyrt der her bekendtskab med cykelverden bliver. Du har allerede lagt mærke til de andres cykler, med fede høfprofil hjul, OSPW og alt i carbon. Derfor er det nu blevet tid til at kigge på de første opgraderinger. 

Men hvor skal man starte? Den mest åbenlyse opgradering vil utvivlsom være at skifte aluhjulene ud med at par fede højprofil i carbon, eller at få opgraderet de pulleys til OSPW, det er i hvert fald det der set bedst ud. Det kan også være at du går op i dine tal og værdier, så kigger du nok først på en cykelcomputer og en holder dertil og måske endda en wattmåler. Måske du er mest til skovture på gravelcyklen og skal bruge noget mere komfort og tilpasning, så er det nok carbon opgraderinger du skal se på. 
Der er utallige mulige opgraderinger, fra et nyt mount til din cykelcomputer til opgradering af hjulsæt, så overvej hvad der vil gøre din cykeltur bedre og start der.

Her er et par bud på både nogle lirens og nogle mere praktiske opgraderinger

Lirens opgraderinger

Hjulsæt - Uden tvivl det bedste opgradering på alle parametre. Hjulsæt er lige præcis det, som giver den største opgradering både med watt-besparelse, vægt og ikke mindst points på lirens-kontoen. Problemer ved hjul er simpelthen prisen. Når du går ind på Google for at se hvad de kan finde til dig. Bum, 16.000 kr. for et sæt, av, det er jo mere end hvad cyklen kostede. Det må så blive næste gang.

Pulley hjul - To OSPW or not? Det er hamrende lirens, men en besparelse på op til 2,4 watt er ikke meget i forhold til prisen for sådan en opgradering.

Komfort opgraderinger

Carbon opgraderinger - Disse opgraderinger kan være frempind, sadelpind, styr, flaskeholdere osv. og her får du klart mest for dine penge. Kører du f.eks. på en lidt ældre racer, så er der ofte rigtig meget vægt at spare, som jo i sig selv er en god ting. Derudover kan carbondele være mere fleksible, og kan formindske stød gennem kroppen, fra belægningen du kører på.

Se vores udvalg af carbon opgraderinger her

Mount til cykelcomputer - Her kan vi tale om en super undervurderet og ofte glemt mulighed for ekstra komfort. Det kan lyde vildt at tage den med, men forskellen på om din cykelcomputer sidder på frempinden, så du skal bukke i nakken for at se den, eller om den sidder i forlængelse af frempinden, så du hele tiden har den i dit synsfelt, er enorm på en længere tur.

Se vores udvalg af cykelcomputer holdere her

 

Tilbage til blog